Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
  A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

  Mi a legértékesebb ajándék egy anya számára Anyák napján?

  Az Anyák napja tökéletes alkalom arra, hogy az édesanyák országszerte érezhessék, hogy valójában mennyire megbecsültek, milyen hihetetlenül értékelik őket és felnéznek rájuk. Ugyanakkor ez az önreflexió ideje, amikor az emberek elgondolkoznak azon, milyen hihetetlen áldozatokat hoznak az édesanyák, és milyen lenne az élet a rengeteg segítség és támogatás nélkül, amelyet nyújtanak.

  Biztosításközvetítőkként van szerencsénk első kézből tapasztalni az anyák különleges, nélkülözhetetlen szerepét, hiszen olyan lehetőségeket nyújtunk, amelyek biztonságos fedezetet nyújtanak a családoknak, amelyeknek az édesanyák vitathatatlan kulcsszereplői, a család összetartói, a családdinamika meghatározó tagjai.

  Az édesanyák védelme mindenhol

  Minderre tekintettel idén Anyák napján szerettük volna kiemelni az egyik legnagyobb veszélyt, amely az édesanyákat is fenyegeti: a rákos megbetegedéseket.

  A rákra vonatkozó nemzetközi statisztikák riasztóak:

  • A rák a második vezető halálozási ok a világon*,
  • és a rákos megbetegedések száma várhatóan 70%-kal fog nőni a következő két évtized során*.

  Ez a két egyszerű statisztikai adat már önmagában nyilvánvalóvá teszi, hogy az egyik legértékesebb és legfontosabb dolog, amit egy család az édesanyáért tehet idén Anyák napján, az a lehető legnagyobb védelem biztosítása számukra a jelentős kockázati tényezőkkel járó rákkal szemben.

  Hogyan oltalmazzuk jobban az édesanyákat?

  Alább részletezünk két módszert az édesanyák nagyobb védelmére a rák kialakulásának kockázata ellen.

  Először is, van számos praktikus, mindennapi dolog, amelyek megtétele csökkentheti a rák kialakulásának kockázatát, így azt ajánljuk, tudjon meg többet ezekről az egyszerű lépésekről, iránymutatásokról és tippekről, melyek segítenek mérsékelni a kockázatot.

  Néhány ilyen tippről olvashat egy korábbi blogposztunkban: 5 dolog, amit ma megtehet a rák kockázatának csökkentése érdekében.

  Továbbá az édesanyák nagyobb védelem alatt állnak, ha minden biztosítva van számukra egy diagnózis esetére - és ez, egy rák-diagnózis esete az, amikor egy biztosítás pénzügyi szempontból igazán értékesnek bizonyulhat.

  Egy ilyen biztosítás egyösszegű kifizetéssel jár, amely segíthet bizonyos kezelési költségek fedezésében, amelyeket a társadalombiztosítása nem minden esetben fedez. Ilyenek lehetnek például:

  • a speciális kórházi és műtéti költségek;
  • a kemoterápia, vényköteles gyógyszerek és a legújabb orvosságok;
  • az alternatív kezelések és terápiák;
  • a privát- vagy otthoni ellátás költségei;
  • a speciális eszközök és szolgáltatások, amelyekre szüksége lehet.

  Bővebben tájékozódhat erről a biztosítás típusról, ha visszahívást kér képzett tanácsadóink valamelyikétől, aki örömmel nyújt további információt, és megválaszolja a felmerülő kérdéseket.

  E két dolog figyelembevétele segít hosszú távú védelmet biztosítani az édesanyák számára - és szerettei számára, akiknek annyira fontos - a valódi és egyre növekvő, rák kialakulásához vezető kockázati tényezőkkel szemben. A fent részletezett statisztikák is arra mutatnak, hogy talán nincs ennél értékesebb és fontosabb, amit idén Anyák napján megtehet, hogy méltányolja a hihetetlenül értékes és különleges anyai támogatást és jelenlétet a család egységében.

  Ünnepekkor, mint például Anyák napján, kedves dolog a szeretet és tisztelet jeléül ajándék reggelit vagy virágot adni, ugyanakkor egy olyan ajándék, amely az édesanyát olyan jelentős pénzügyi terhektől mentesítheti, amelyet egy esetleges, kimutatott rákbetegség az egész család számára jelent, sokkal értékesebb és jobb fogadtatásra találó figyelmesség lehet - és hosszú távon lényegesen meghatározóbb.

   

  Szeretne többet megtudni? Kérjen visszahívást képzett tanácsadóink valamelyikétől!


  * Az Egészségügyi Világszervezet honlapja (angol nyelven): https://www.who.int/mediacentre/factsheets/fs297/en/


  A blogon található tartalom csak tájékoztatásul szolgál, és az nem minősül pénzügyi tanácsadásnak. Bár az itt található információk pontossága és teljessége érdekében minden ésszerű erőfeszítést megteszünk, a 4Life Direct kizárja a felelősségét a nyomdahibáért, elavult információért vagy hibákért.