Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Senki sem gondol szívesen a halálra, de érdemes felkészülni rá! Persze a pénz nem minden, de senki sem szeretne úgy távozni szerettei köréből, hogy ezt a gondot rájuk hagyja. Ha eljön az idő, a biztosítás segítségével szerettei Önre emlékezhetnek, nem kell majd a számlák miatt aggódniuk. A Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited által nyújtott Határozott Idejű Kockázati Életbiztosítást úgy alakították ki, hogy alacsony havi díj mellett magas biztosítási összegeket nyújthasson – lehetővé téve azt, hogy Ön akkor is támogathassa szeretteit, amikor már nem lehet köztük.

map

Alacsony havi díj

map

Az elérhető legmagasabb biztosítási összeg 7.000.000 Ft

map
A kifizetés az összeg szükséges dokumentum elfogadása után 7 munkanapon belül elindul (a határidőbe a vasárnapi, szombati napok és a banki szünnapok nem számítanak bele)

map

Magyarország minden 18 és 65 év közötti lakosa részesülhet benne

map

Szerződéskötéskor nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi elbírálásra

És hogy még könnyebb legyen, a biztosítást kényelmesen, otthonából is megkötheti.

Hozza ki a legtöbbet a biztosításából!

  • Válassza a Dupla Baleseti kiegészítő opciót, hogy szerettei a választott biztosítási összeg kétszeresét kaphassák kézhez baleseti halál esetén
  • Adja hozzá házastársát a szerződéshez kedvezményes díjon

A főbb részleteket és kizárásokat megtekintheti a Biztosítási Termékismertető dokumentumban, itt.

A termék teljes dokumentációja, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket, a dokumentumtárban. található.


Az igénybejelentéshez szükséges legfontosabb iratok:

  • Halotti anyakönyvi kivonat másolata
  • Halottvizsgálati bizonyítvány másolata
  • A kedvezményezett személyi igazolványának másolata
  • Szolgáltatási igénybejelentő lap - Kattintson ide
  • A fenti iratok birtokában vegye fel velünk a kapcsolatot!

A biztosító a fenti iratokon túl a biztosított fél halálának vagy betegsége vonatkozásában további iratokat is bekérhet, amennyiben a biztosító ezt a biztosítási összeg kifizetésének jogossága vonatkozásában indokoltnak látja.

Fontos üzenet ügyfeleinknek: Ön és családja számára megnyugtató lehet, hogy biztosítási védelmük továbbra is érvényes ezekben a vészterhes napokban is. A hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint a kifizetéseket biztosítónk teljesíti. A 4life Direct Kft Önökért dolgozik, most és minden esetben.