Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
  A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

  Sajnos olyan világban élünk, ahol naponta történnek balesetek. Évente ezrek szenvednek súlyos sérülést, vagy halnak meg baleset következtében. Tény, hogy havonta átlagosan több mint 50 ember hal meg közúti balesetben, de ennél is többen sérülnek meg súlyosan vagy szenvednek maradandó károsodást. Ha egy baleset miatt olyan sérülést szenved, amely miatt nem dolgozhat többet a jelenlegi szakterületén, vagy abban a munkakörben, amelyre képesítése, és amelyben tapasztalata van, mit jelentene ez Önnek és a hozzátartozóinak? Hogyan tudna róluk és saját magáról gondoskodni? A Quantum Leben AG vagy a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited által nyújtott Balesetbiztosítás segíthet pótolni a kiesett jövedelem egy részét, kifizetni az egészségügyi számlákat és a segédeszközöket, elvégezni a szükséges átalakításokat otthonában, vagy bármi másban, amire szüksége lehet, hiszen az összeg szabadon felhasználható. A biztosítási védelem többek között balesetből eredő teljes és maradandó rokkantságra, bizonyos csonttörésekre és kórházi tartózkodásra terjed ki. 7.000.000 Ft-ig terjedően választhat biztosítási összeget, amely segítheti Önt és szeretteit a továbbiakban.

  map

  7.000.000 Ft-ig terjedően választhat biztosítási összeget

  map

  A kifizetés az összeg szükséges dokumentum elfogadása után 7 munkanapon belül elindul (a határidőbe a vasárnapi, szombati napok és a banki szünnapok nem számítanak bele)

  map

  Szerződéskötéskor nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi elbírálásra, de a meglevő betegségek a kizárt kockázatok közé tartoznak

  map

  18 és 70 éves kor közötti személyek jelentkezését egészségi állapotától függetlenül elfogadják

  map

  Megfizethető havi díjak

  *A szerződés határozott, 5 éves időtartamra jön létre, amely megújítható

  *A biztosítás legfeljebb a biztosított 80 éves koráig nyújt fedezetet

  És hogy még könnyebb legyen, a biztosítást kényelmesen, otthonról is megkötheti.

  A termék teljes dokumentációja, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket, a dokumentumtárban található.


  Az igénybejelentéshez szükséges legfontosabb iratok:

  • Balesetről szóló orvosi jelentés
  • Kitöltött orvosi nyilatkozat
  • Személyi igazolvány mindkét oldali és lakcímkártya lakcímes oldalának közjegyző által hitelesített másolata
  • Szolgáltatási igénybejelentő lap - Kattintson ide
  • A fenti iratok birtokában vegye fel velünk a kapcsolatot!

  A biztosító a fenti iratokon túl a biztosított fél balesete vagy testi sérülése vonatkozásában további iratokat is bekérhet, amennyiben a biztosító ezt a biztosítási összeg kifizetésének jogossága vonatkozásában indokoltnak látja. A biztosító fenntartja magának a jogot, hogy a biztosított felet kijelölt orvos által történő vizsgálatra kötelezze, mely vizsgálat költségeit a biztosító megtéríti.