Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Ha Ön életét veszti egy balesetben, kit fog még sújtani a tragédia? Erre nem szívesen gondolunk, de hogyan folytatja a család, ha Ön már nem lehet köztük? Persze a pénz nem minden, de senki sem szeretne úgy távozni szerettei köréből, hogy ezt a gondot rájuk hagyja. Sajnos évente több százan halnak meg balesetben. Továbbá Magyarországon az európai uniós átlagnál több halálos közúti baleseti történik évente.*Tény, hogy átlagosan több mint 50 ember hal meg közúti balesetben havonta.**

A Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited által nyújtott Baleseti Halál Biztosítás segítséget jelenthet szerettei részére. Az élet kiszámíthatatlan, senki sem tudhatja, mit hoz a holnap. Érdemes felkészülni!

* Közlekedésbiztonság (2017, europa.eu/rapid/press-release_MEMO-18-2762_en.pdf );

* * KSH, Személysérüléses közúti közlekedési balesetek 2017

map

15 millió forintig terjedően választhat biztosítási összeget

map

Hozzá adhatja házastársát a szerződéshez kedvezményes díjon

map

A kifizetés az összeg szükséges dokumentum elfogadása után 7 munkanapon belül elindul (a határidőbe a vasárnapi, szombati napok és a banki szünnapok nem számítanak bele)

map

Kedvező havi díjak

map

18 és 69 év közötti személyek jelentkezését egészségi állapottól függetlenül elfogadják

map

Szerződékötéskor nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy egészségügyi elbírálásra

 

És hogy még könnyebb legyen, a biztosítást kényelmesen, otthonról is megkötheti.A főbb részleteket és kizárásokat megtekintheti a Biztosítási Termékismertető dokumentumban, itt.

A termék teljes dokumentációja, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket, a dokumentumtárban található.


Az igénybejelentéshez szükséges legfontosabb iratok:

  • Halotti anyakönyvi kivonat másolata
  • Halottvizsgálati bizonyítvány másolata
  • A kedvezményezett személyi igazolványának másolata
  • Szolgáltatási igénybejelentő lap - Kattintson ide
  • A fenti iratok birtokában vegye fel velünk a kapcsolatot!

A biztosító a fenti iratokon túl a biztosított fél halálának vagy betegsége vonatkozásában további iratokat is bekérhet, amennyiben a biztosító ezt a biztosítási összeg kifizetésének jogossága vonatkozásában indokoltnak látja.

Fontos üzenet ügyfeleinknek: Ön és családja számára megnyugtató lehet, hogy biztosítási védelmük továbbra is érvényes ezekben a vészterhes napokban is. A hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint a kifizetéseket biztosítónk teljesíti. A 4life Direct Kft Önökért dolgozik, most és minden esetben.