Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Számunkra mindig ügyfeleink igényei a legfontosabbak. Ezért igyekszünk mindig javítani az Általános Szerződési Feltételeinken (ÁSZF), hogy azok mindig egyszerűek és könnyen értelmezhetőek legyenek. Az Ön kényelmét szem előtt tartva, elérhetővé tettük az összes korábbi Általános Szerződési Feltételünket az archívumban. Balesetbiztosítás
Baleseti Halál Biztosítás   Biztonság Rák_Esetére   Időskori Biztonság
Kedvezményes Időskori Biztonság   Partner Plusz Életbiztosítás   Gyermekem Jövője Életbiztosítás   Határozott Idejű Kockázati Életbiztosítás   15 Év Biztonságban Életbiztosítás   Kegyeleti Célú Életbiztosítás   Kórházi Biztonság   Ha további dokumentumokra vagy segítségre van szüksége, keressen minket bizalommal a 06-1-696-1400-as telefonszámon.

Fontos üzenet ügyfeleinknek: Ön és családja számára megnyugtató lehet, hogy biztosítási védelmük továbbra is érvényes ezekben a vészterhes napokban is. A hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint a kifizetéseket biztosítónk teljesíti. A 4life Direct Kft Önökért dolgozik, most és minden esetben.