Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Ismerjük azokat az érzelmi és anyagi nehézségeket, amelyeket egy hozzátartozó elvesztése okoz. Az Időskori Biztonság életbiztosítással, amelyet a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited nyújt, támogathatja szeretteit, akik így anyagi gondok nélkül vehetnek búcsút Öntől. Arról is gondoskodunk, hogy a kifizetés a szolgáltatási igény jóváhagyása után 24 órán belül elinduljon.

map

A havi díjak megfizethetők

map

Az elérhető legmagasabb biztosítási összeg 3.500.000 Ft

map

A kifizetés az összes szükséges dokumentum elfogadása után 24 órán belül elindul (a határidőbe a vasárnapi, szombati napok és a banki szünnapok nem számítanak bele)

map

Magyarország minden 40 és 85 év közötti lakosa részesülhet benne

map

Szerződéskötéskor nincs szükség orvosi vizsgálatra, és nincsenek az egészségi állapotra vonatkozó kérdések sem

És hogy még könnyebb legyen, a biztosítást kényelmesen megkötheti az otthonából is.

Hozza ki a legtöbbet a biztosításából!

 • Válassza az automatikus díjlehívási fizetési módot, amellyel havi 400 Ft-ot takaríthat meg!
 • Házastársát vagy partnerét akár már havi 4300 forinttól hozzáadhatja a szerződéshez (a biztosítás havi díja függ az életkortól és a választott biztosítási összegtől)

Kinyitás
 • Elveszíteni valakit, akit szeretünk, egy érzelmileg megrázó élmény. Megfelelő előkészületek híján mindez még pénzügyi nehézségeket is eredményezhet. Az emelkedő temetési költségek és kórházi kiadások – a kifizetetlen kölcsönök és hiteltartozások mellett – váratlan terhek elé állíthatják családtagjait. Az Időskori Biztonság biztosítás segítségével, az Ön váratlan halála esetén, csökkentheti a temetéssel kapcsolatos költségek miatti aggodalmait, vagy az ebből származó pénz lehet egyfajta ajándék is. A pénz közvetlenül szeretteinek kerül kifizetésre.

 • Senki sem tudja pontosan, mit hoz a jövő: netalán egy balesetet, vagy betegséget – egy biztosítás időben gondoskodik az Ön nyugalmáról, ha szüksége lesz rá.

 • Kiválaszthatja azt a biztosítási összeget, amely megfelel Önnek, és amit megengedhet magának egészen 3,5 millió forintig terjedően. Ha egy baleset következtében az életét vesztené, akkor a biztosítási összege megtriplázódik, ami az jelenti, hogy a biztosítási összeg háromszorosa kerül kifizetésre. Például ha Ön egy olyan biztosítást köt, amelynek biztosítási összege 1 millió forint, majd életét veszti egy baleset következtében, a szeretteinek kifizetendő összeg 3 millió forint lesz, az Általános Szerződési Feltételek szerint.

 • Igen! Jelentkezését egészségi állapota miatt nem utasítják el. Biztosítása élete végéig fog tartani. A szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra és nincsenek az egészségi állapotára vonatkozó kérdések sem! Baleseti halál esetén a kockázatvállalás első napjától kezdve él a fedezet, majd 6 hónap elteltével természetes és baleseti halál esetén is. Kérjük, ne feledje, amennyiben az Ön halálát szív- és érrendszeri, légzőszervi megbetegedés, vagy rák okozza a kockázatviselés kezdetétől számított 24 hónapon belül, az kizárásnak minősül. Amennyiben a biztosított az első 6 hónapban meghal, úgy az addig befizetett biztosítási díjak 100%-a kerül kifizetésre (házastársi módozatban ez a befizetett díjak 50%-a), az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően.

 • Nem! A szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy vérvételre, sőt, nincsenek az egészségi állapotára vonatkozó kérdések sem.

 • Az egészségi állapoton kívül eső és a biztosított fél által nem befolyásolható olyan erőszakos és hirtelen, a szerződés kockázatviselésének időpontját követően bekövetkező esemény, mely külső és független ok eredménye, amely a biztosított fél halálához vezet, azzal a feltétellel, hogy a biztosított fél halála a balesetet követő 180 (egyszáznyolcvan) napon belül bekövetkezik.

 • Igen. Az Időskori Biztonság biztosítás családbarát megoldás. Dönthet úgy, hogy csak a saját életét biztosítja (egy fő módozat), de úgy is, hogy Ön mellett a partnerére is köt biztosítást (egy fő és házastárs módozat).

 • Először is érdemes kérnie egy ingyenes kalkulációt, hogy megnézhesse, mennyire megfizethető ez a lehetőség az Ön számára. Ha többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

 • Nem! Az Ön havi biztosítási díja sohasem fog növekedni – függetlenül attól, hogy milyen hosszan tartja fent a biztosítását. Ez a különlegesen értékes biztosítási védelem már megfizethető áron elérhető. Ön választja ki a biztosítás összegét és havonta fizeti a biztosítási díjat. Ez ilyen egyszerű!

 • Nem! Ez nem ilyen biztosítás! A biztosítási összeg, amelyet a szerződéskötés napján kiválaszt, nem fog csökkenni egyetlen forinttal sem, még akkor sem, ha a biztosítását 10, 15, 20 évig vagy még ennél is tovább tartja fent. A biztosítási összeg fix, de az infláció miatt az értéke csökkenhet.

 • Addig, amíg fizeti a havi biztosítási díjat, a biztosítási fedezet folyamatos lesz, egészen az élete végéig tart, a hét minden napján, a nap 24 órájában – még akkor is, ha időközben az egészsége, vagy az életkörülményei megváltoznak.

 • Ha felmondja a biztosítást, a szerződés kézhezvételétől számított 30 napon belül – bármilyen okból –, akkor az addig befizetett biztosítási díjak visszafizetésre kerülnek. Ám ha 30 nap elteltével mondja fel a szerződést, már nem jogosult visszatérítésre.

 • Ön dönti el, hogy ki kapja majd meg a biztosítási összeget, amit majd az 'Időskori Biztonság' biztosítási kötvénye alapján kerül kifizetésre. Ez a személy lesz az Ön kedvezményezettje - bárki lehet, az Ön családtagja, de a barátja is. Választhat több kedvezményezettet is, és meghatározhatja, hogy milyen arányban kapjanak (százalékos arány) a biztosítási összegből. Bármikor megváltoztathatja a kedvezményezettet. A biztosítási összeget megkaphatja akár egy intézmény, jótékonysági szervezet, vagy egyesület is.

 • Az Időskori Biztonság életbiztosítást a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited biztosító nyújta. A biztosító gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően. Jelenleg a biztosító ügyfeleinek száma Európa szerte meghaladja az 1.000.000 főt, és csak 2017-ben több mint 88 millió angol fontot fizetett ki biztosítási károkra.

 • Kérjük, hagyja meg az elérhetőségeit, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a normál díjas 06-1-696-1400-ás telefonszámon, hétfőn 8 és 20 óra, keddtől péntekig 8 és 19 óra között várjuk hívását! Örömmel válaszolunk minden kérdésére!

A termék teljes dokumentációja, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket is, megtalálható a dokumentumtárban.


Az Időskori biztonság biztosításhoz tartozó igény bejelentéséhez szükséges legfontosabb dokumentumok:

 • Halotti anyakönyvi kivonat másolata
 • Halottvizsgálati bizonyítvány másolata
 • A kedvezményezett személyi igazolványának másolata
 • Szolgáltatási igénybejelentő lap - Kattintson ide
 • A fenti iratok birtokában vegye fel velünk a kapcsolatot!

A biztosító a fenti iratokon túl a biztosított fél halálának vagy betegsége vonatkozásában további iratokat is bekérhet, amennyiben a biztosító ezt a biztosítási összeg kifizetésének jogossága vonatkozásában indokoltnak látja.

Fontos üzenet ügyfeleinknek: Ön és családja számára megnyugtató lehet, hogy biztosítási védelmük továbbra is érvényes ezekben a vészterhes napokban is. A hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint a kifizetéseket biztosítónk teljesíti. A 4life Direct Kft Önökért dolgozik, most és minden esetben.