Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
  A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

  Ismerjük azokat az érzelmi és anyagi nehézségeket, amelyeket egy hozzátartozó elvesztése okoz. Az Időskori Biztonság életbiztosítással, amelyet a Quantum Leben AG és a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited nyújt, támogathatja szeretteit, akik így anyagi gondok nélkül vehetnek búcsút Öntől. Arról is gondoskodunk, hogy a kifizetés a szolgáltatási igény jóváhagyása után akár 24 órán belül elinduljon.
  map A havi díjak megfizethetők
  map Az elérhető legmagasabb biztosítási összeg 2.000.000 Ft
  map A kifizetés az összes szükséges dokumentum elfogadása után akár 24 órán belül elindul (a határidőbe a vasárnapi, szombati napok és a banki szünnapok nem számítanak bele)
  map Magyarország minden 40 és 85 év közötti lakosa részesülhet benne
  map Szerződéskötéskor nincs szükség orvosi vizsgálatra, és nincsenek az egészségi állapotra vonatkozó kérdések sem
  És hogy még könnyebb legyen, a biztosítást kényelmesen megkötheti az otthonából is. Hozza ki a legtöbbet a biztosításából!
  • Válassza az automatikus díjlehívási fizetési módot, amellyel havi 400 Ft-ot takaríthat meg!
  • • Házastársát vagy partnerét is hozzáadhatja a szerződéshez (a biztosítás havi díja függ a biztosított életkorától, a választott biztosítási összegtől és a szerződés módozatától)
  Kinyitás
  • Elveszíteni valakit, akit szeretünk, egy érzelmileg megrázó élmény. Megfelelő előkészületek híján mindez még pénzügyi nehézségeket is eredményezhet. Az emelkedő temetési költségek és kórházi kiadások – a kifizetetlen kölcsönök és hiteltartozások mellett – váratlan terhek elé állíthatják családtagjait. Az Időskori Biztonság biztosítás segítségével, az Ön váratlan halála esetén, csökkentheti a temetéssel kapcsolatos költségek miatti aggodalmait, vagy az ebből származó pénz lehet egyfajta ajándék is. A pénz közvetlenül szeretteinek kerül kifizetésre.
  • Senki sem tudja pontosan, mit hoz a jövő: netalán egy balesetet, vagy betegséget – egy biztosítás időben gondoskodik az Ön nyugalmáról, ha szüksége lesz rá.
  • Kiválaszthatja azt a biztosítási összeget, amely megfelel Önnek, és amit megengedhet magának egészen 2 millió forintig terjedően. Ha egy baleset következtében az életét vesztené, akkor a biztosítási összege megtriplázódhat, ami az jelenti, hogy a biztosítási összeg háromszorosa kerülhet kifizetésre. Például ha Ön egy olyan biztosítást köt, amelynek biztosítási összege 1 millió forint, majd életét veszti egy baleset következtében, a szeretteinek kifizetendő összeg 3 millió forint lesz, az Általános Szerződési Feltételek szerint.
  • Igen! Jelentkezését egészségi állapota miatt nem utasítják el. Biztosítása élete végéig fog tartani. A szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra és nincsenek az egészségi állapotára vonatkozó kérdések sem! Baleseti halál esetén a kockázatvállalás első napjától kezdve él a fedezet, majd 6 hónap elteltével természetes és baleseti halál esetén is. Kérjük, ne feledje, amennyiben az Ön halálát szív- és érrendszeri, légzőszervi megbetegedés, vagy daganatos megbetegedés okozza a kockázatviselés kezdetétől számított 24 hónapon belül, az kizárásnak minősül. Amennyiben a biztosított az első 6 hónapban meghal, úgy az addig befizetett biztosítási díjak 100%-a kerül kifizetésre (házastársi módozatban ez a befizetett díjak 50%-a), az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően.
  • Nem! A szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra vagy vérvételre, sőt, nincsenek az egészségi állapotára vonatkozó kérdések sem.
  • Olyan egyszeri, erőszakos és hirtelen, a kockázatviselés időtartama alatt bekövetkező, a biztosított fél által nem befolyásolható és a már meglévő egészségügyi állapotával nem összefüggő kémiai és/vagy fizikai esemény, mely külső és független ok eredménye, és a biztosított fél halálához vezet, feltéve, hogy a biztosított fél halála a baleset napját követő 180 (száznyolcvan) napon belül bekövetkezik
  • Igen. Az Időskori Biztonság biztosítás családbarát megoldás. Dönthet úgy, hogy csak saját vagy más életét biztosítja (egy fő módozat), de úgy is, hogy a biztosított mellett a partnerére is köt biztosítást (egy fő és házastárs módozat).
  • Először is érdemes kérnie egy ingyenes kalkulációt, hogy megnézhesse, mennyire megfizethető ez a lehetőség az Ön számára. Ha többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.
  • Nem! Az Ön havi biztosítási díja sohasem fog növekedni – függetlenül attól, hogy milyen hosszan tartja fent a biztosítását. Ez a különlegesen értékes biztosítási védelem már megfizethető áron elérhető. Ön választja ki a biztosítás összegét és havonta fizeti a biztosítási díjat. Ez ilyen egyszerű!
  • Nem! Ez nem ilyen biztosítás! A biztosítási összeg, amelyet a szerződéskötés napján kiválaszt, nem fog csökkenni egyetlen forinttal sem, még akkor sem, ha a biztosítását 10, 15, 20 évig vagy még ennél is tovább tartja fent. A biztosítási összeg fix, de az infláció miatt az értéke csökkenhet.
  • Addig, amíg fizeti a havi biztosítási díjat, a biztosítási fedezet folyamatos lesz, egészen az élete végéig tart, a hét minden napján, a nap 24 órájában – még akkor is, ha időközben az egészsége, vagy az életkörülményei megváltoznak.
  • Ha felmondja a biztosítást, a szerződés kézhezvételétől számított 30 napon belül – bármilyen okból –, akkor az addig befizetett biztosítási díjak visszafizetésre kerülnek. Ám ha 30 nap elteltével mondja fel a szerződést, már nem jogosult visszatérítésre.
  • Ön dönti el, hogy ki kapja majd meg a biztosítási összeget, amit majd az 'Időskori Biztonság' biztosítási kötvénye alapján kerül kifizetésre. Ez a személy lesz az Ön kedvezményezettje - bárki lehet, az Ön családtagja, de a barátja is. Választhat több kedvezményezettet is, és meghatározhatja, hogy milyen arányban kapjanak (százalékos arány) a biztosítási összegből. Bármikor megváltoztathatja a kedvezményezettet. A biztosítási összeget megkaphatja akár egy intézmény, jótékonysági szervezet, vagy egyesület is.
  • Az Időskori Biztonság életbiztosítást az 2022. májusától megkötött biztosításokra a Quantum Leben AG, a korábban kötött biztosításokra a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited biztosító nyújta.
  • Kérjük, hagyja meg az elérhetőségeit, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot a normál díjas 06-1-696-1400-ás telefonszámon, hétfőn 8 és 20 óra, keddtől péntekig 8 és 16:30 óra között várjuk hívását! Örömmel válaszolunk minden kérdésére!
  A termék teljes dokumentációja, beleértve az Általános Szerződési Feltételeket is, megtalálható a dokumentumtárban.
  Az Időskori biztonság biztosításhoz tartozó igény bejelentéséhez szükséges legfontosabb dokumentumok:
  • Halotti anyakönyvi kivonat másolata
  • Halottvizsgálati bizonyítvány másolata
  • A kedvezményezett személyi igazolványának mindkét oldali és lakcímkártyájának lakcímes oldalának közjegyző által hitelesített másolata
  • Szolgáltatási igénybejelentő lap - Kattintson ide
  • A fenti iratok birtokában vegye fel velünk a kapcsolatot!
  A biztosító a fenti iratokon túl a biztosított fél halálának vagy betegsége vonatkozásában további iratokat is bekérhet, amennyiben a biztosító ezt a biztosítási összeg kifizetésének jogossága vonatkozásában indokoltnak látja.