First-Section


Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

second-section

Tisztelt Ügyfeleink!

Tájékoztatásul közöljük, hogy személyes Ügyfélszolgálatunk újra várja Önöket, nyitva tartási időnk változatlan, reggel 9 és 16 óra között hétfőtől péntekig, kérjük használjon orrot és szájat takaró maszkot, illetve lehetőség szerint kísérő nélkül érkezzen.

Ugyanakkor felhívjuk figyelmüket arra, hogy telefonon és emailen biztonságosabban és gyorsabban tudjuk Önöket kiszolgálni.

Kérjük keresse kollégáinkat telefonon (06-1-696-14-00) illetve emailen az ugyfelszolgalat@4lifedirect.hu, valamint kárrendezés miatt a karrendezes@4lifedirect.hu címeken.

Köszönjük megértésüket, vigyázzunk egymásra!

Üdvözlettel, 4Life Direct Hungary Kft

third-section

Hiszünk abban, hogy Magyarországon mindenki megérdemel egy megfizethető biztosítást, amely egyszerű és könnyen érthető. Fontos, hogy mindannyian képesek legyünk a nehéz időkben anyagi támogatásban részesíteni szeretteinket. Egy biztosításnak nem kell bonyolultnak lennie, ezért olyan termékeket ajánlunk az Ön figyelmébe, amelyek áttekinthetők, és könnyen igényelhetők. A biztosítás kötés időigényes és zűrzavaros is lehet, de mi kifejezetten arra törekszünk, hogy egyszerűvé és stresszmentessé tegyük ezt a folyamatot. A „Visszahívást kérek” űrlap kitöltését követően egy kedves munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és végigkíséri a folyamat minden lépésén. Nem is lehetne ennél könnyebb!

Eltökélt szándékunk, hogy a magyar ügyfeleknek megadjuk a lehetőséget, hogy megfizethető és igényes biztosítással gondoskodjanak önmagukról és szeretteikről.

Fontos üzenet ügyfeleinknek: Ön és családja számára megnyugtató lehet, hogy biztosítási védelmük továbbra is érvényes ezekben a vészterhes napokban is. A hatályos Általános Szerződési Feltételek szerint a kifizetéseket biztosítónk teljesíti. A 4life Direct Kft Önökért dolgozik, most és minden esetben.