Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
  A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

  4Life Direct és adatvédelem

  Kedvenc weboldalait böngészve már biztosan értesült az új adatvédelmi jogszabályokról, amelyeket nemsokára már az egész világon alkalmazni fognak (az európai GDPR-t is beleértve). Hogy lépést lehessen tartani az új jogszabályokkal, a 4Life Direct módosítja adatvédelmi szabályzatát, amely 2018. május 25-től kezdődően lép érvénybe. Az új szabályzat jogszabályi módosításokat foglal magába; olvashatóbb és könnyebben navigálható, ismerteti adatmegosztásunk módját, ezáltal javítva az Ön felhasználói élményét. A módosított adatvédelmi szabályzatot itt tekintheti meg.

  Íme, néhány módosítás, amelyeket az adatvédelmi szabályzatban alkalmazni fogunk.

  • Kifinomult kezelhetőség és felhasználóbarátabb nyelvezet. Szabályzatunkat érthetőbb nyelvezettel, címsorokkal, és hivatkozásokkal módosítottuk annak érdekében, hogy Ön egyszerűbben megtalálhassa a fontos információkat.
  • Több önrendelkezés az Ön személyes adatai felett. Megkönnyítjük az Ön által megosztott adatok feletti önrendelkezést. Szabályzatunk ismerteti a saját adataival kapcsolatos lehetőségeket, valamint azokat a lépéseket, amelyeket az adatok biztonságos tárolása érdekében vezettünk be.

  Köszönjük bizalmát és, hogy megosztotta velünk személyes adatait — tisztában vagyunk azzal, hogy a világháló rendkívül sok lehetőséggel kecsegtet és értékeljük, hogy velünk lépett kapcsolatba életbiztosítását illetően. Továbbra is törekszünk rá, hogy megtartsuk bizalmát, illetve, hogy fontos és hasznos információkat szolgáltathassunk az Ön számára.