Termékek

Kárrendezés és kifizetés

A 4LifeDirect-nél szeretnénk megkönnyíteni a kifizetés menetét – kérjük kövesse a következő 2 lépést:

1. Jelezze nekünk, ha kórházba került

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Kárrendezési osztállyal, és mi megadjuk Önnek mely dokumentumokra lesz ahhoz szükség, hogy a kárigény-bejelentést elindíthassa. A kárigény-bejelentéshez szükség lesz majd néhány alapvető adatra: a kórházi ápolás okára és biztosításának kötvényszámára (ha van Önnek ilyen). E-mailben, telefonon keresztül, személyesen vagy postai levélben veheti fel velünk a kapcsolatot.

2. Töltse ki a kárigény-bejelentési nyomtatványt és juttassa el hozzánk

A biztosítási összeg kifizetésének elengedhetetlen része a kárbejelentési nyomtatvány(ok) kitöltése. A Szolgáltatási igénybejelentő nyomtatványon találni fog egy listát azokról a dokumentumokról, melyeket szintén csatolni kell majd. Miután megkaptuk az összes szükséges dokumentumot, 7 munkanapon belül megkezdjük a kárösszeg kifizetését. Ha további kérdései lennének, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Kárrendezési osztállyal.

A kitöltendő nyomtatványok az alábbi linkekről tölthetőek le:

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN