Termékek

Kárrendezés és kifizetés

A 4Life Directnél szeretnénk megkönnyíteni a kifizetés menetét – kérjük kövesse a következő 2 lépést:

1. Értesítsen minket a biztosított személy elhunytáról 

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Kárrendezési Osztállyal és adja meg a legfontosabb adatokat: az elhunyt személy nevét, a halál okát, azt, hogy Ön kicsoda, és milyen kapcsolatban állt az elhunyttal, az életbiztosítási kötvény számát (ha ez elérhető az Ön számára). Mindezt megteheti e-mailen, telefonon keresztül, levélben vagy személyesen is.

2. Töltse ki a kárbejelentési nyomtatványt

A biztosítási összeg kifizetésének elengedhetetlen része a kárbejelentési nyomtatvány(ok) kitöltése, melyet az alábbi linkekre kattintva letölthet. Ha kérdése van, kérjük, vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Kárrendezési Osztállyal.

  • Haláleset bejelentéséhez kitöltendő a Szolgáltatási igénybejelentő lap. A Szolgáltatási igénybejelentő lapok eltérőek lehetnek, attól függően, hogy a szerződés megkötésének időpontjában mely "Általános Szerződési Feltételek" (továbbiakban ÁSZF) volt hatályos. 
  • Több mint egy kedvezményezett esetén kérjük, töltse ki a Kárbejelentő – további kedvezményezett részére c. dokumentumot is. 
  • Gyógyíthatatlan betegség diagnosztizálása esetén kitöltendő: Orvosi nyilatkozat – a diagnózist felállító orvos tölti ki!

További kérdés esetén kérjük, hívja a 06-1-696-1400-ás telefonszámot, vagy írjon e-mailt a karrendezes@4lifedirect.hu-ra.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN