Kárrendezés és kifizetés

A 4LifeDirectnél szeretnénk megkönnyíteni a kifizetés menetét – kérjük kövesse a következő lépést:

Vegye fel a kapcsolatot közvetlenül a Kárrendezési osztállyal, és mi megadjuk Önnek mely dokumentumokra lesz ahhoz szükség, hogy a kárigény-bejelentést elindíthassa. E-mailben, telefonon keresztül, személyesen vagy postai levélben veheti fel velünk a kapcsolatot. Miután megkaptuk az összes szükséges dokumentumot, 7 munkanapon belül megkezdjük a kárösszeg kifizetését. Ha további kérdései lennének, kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot a Kárrendezési osztállyal.

A kitöltendő nyomtatványok az alábbi linkekről tölthetőek le:

 

Email: karrendezes@4lifedirect.hu

Tel: 06-1-696-1400

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN