Társadalmi felelősségvállalás

Care4

A 4Life Direct elkötelezte magát a társadalmi felelősségvállalás mellett, ezért elszántan támogatjuk a helyi közösségeket.

Ennek köszönhetően indítottuk útjára a Care4 elnevezésű kezdeményezésünket; így szeretnénk törődni azokkal a közösségekkel, ahol az ügyfeleink és a munkatársaink élnek. Nem szeretnénk egyszerűen csak megírni egy csekket, és a dolgokat annyiban hagyni. Miután jóváhagyunk egy adományozási kérelmet, szeretünk személyesen is részvenni az eseményekben.

 

     

Áprilisban a hónap dolgozója Bondár Gergely lett, aki adományával az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért szervezetet támogatta.

"Én sose voltam az a beteges fajta. Sokat játszottunk és lógtunk a barátaimmal. Így nehezen tudnék mást megjelölni, mint egy gyermek-egészségüggyel foglalkozó szervezetet! Játszanak és gyűjtsenek emlékeket és hagyják maguk mögött a kórházakat minél gyorsabban és egészségesebben!"

 

 

Cégünk egy többhetes jótékonysági projektben vett részt idén tavasszal. Munkatársaink segítségével 118 darab horgolt négyzetet sikerült elkészítenünk, amelyeket felajánlottunk a Tűzoltó utcai Gyermekklinika részére. Reméljük, az ebből készült takarók sok beteg kisgyereknek visznek egy kis színt a klinikán töltött napjaikba.

 

     

Márciusban a hónap dolgozója Farkas Dóra lett, aki adományával a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítványt támogatta.

"Budapesten és környékén évente több mint 3000 gyermekhez riasztják a mentőket. Az életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek helyszíni ellátása és szállítása különleges szakmai, gyakorlati és műszeres felkészültséget igényel. Az alapítvány azért jött létre, hogy egy különleges Gyermekrohamkocsi elindításával segítse az Országos Mentőszolgálat munkáját, így nagyon hasznosnak tartom a munkájukat és fontosnak, hogy támogassuk őket."

 

 

Februárban a hónap dolgozója Viszlai Judit lett, aki adományával a Noé Állatotthon Alapítványt támogatta. 

"A Noé Alapítvány Budapest legnagyobb állatmenhelyeként több mint ezer otthontalan és bajba jutott állat menedéke, ami ennek ellenére a mai napig pusztán a támogatók adományaiból tartja fenn magát. Örülök, hogy ennyivel hozzájárulhattam a küzdelmükhöz."

 

 

     

Januárban a hónap dolgozója Vass Eszter lett, aki adományával  a Budaörsi Állatmenhelyet támogatta.

"Az állatmenhely gazdátlan, örökbefogadásra váró kutyák és cicák ellátásáért felel és sokszor erejükön és anyagi lehetőségeiken felül tesznek meg mindent azért, hogy az állatok jó körülmények között éljenek és várják leendő gazdijaikat. 

Egy állatbarát cég egy kis házat épített a kiskutyák részére, egy állatbarát hölgy pedig az idén a cicáknak építtetett kifutókat. Belföldi és külföldi segítséggel a kutyák és cicák oltottak, és majdnem mind ivartalanítottak. Fontos lenne viszont a kennelek és kifutók felújítása, mert az évek során sok minden tönkrement. Minden segítséget köszönettel vesznek a menhelyi sorsra jutott állatok nevében."

 

Decemberben a hónap dolgozója Lami Andrea lett, aki adományával  a Vigyél Haza Alapítványt támogatta. Az alapítvány az Illatos úti, árva és sérült kutyák gyógyításáért, örökbefogadási esélyeinek növeléséért, gazdához juttatásáért dolgozik. Valamennyi adományt – melyet nagylelkű támogatóiktól kapnak – kizárólag a sérült és gazdátlan kutyák gyógyítására fordítják.

"Azért választottam őket, mert remélem ezzel egy picit tudtam segíteni hogy az oda került kisállatoknak jobb sorsa legyen."

 

Novemberben a hónap dolgozója Farkas Dóra lett, aki adományával a Koraszülöttek és Újszülöttek Egészségéért Alapítványt támogatta. Az alapítvány célja, hogy a koraszülöttek és érett koraszülöttek számára a lehető legmagasabb szintű, leggondosabb törődést nyújtsák gyógyító, ápoló munkájuk révén.

"Szeretném támogatni, hogy a koraszülöttek megfelelő ellátásban részesüljenek és ezáltal lehetőséget kapjanak, hogy hosszú, boldog és egészséges életet éljenek."

Októberben a hónap dolgozója Fejes Csilla lett, aki adományával  a Futrinka Egyesületet támogatta. Az egyesület három fajtamentő csoporttal - magyar vizsla, német dog, tacskó - rendelkezik, illetve egy esélytelen, hátrányos helyzetű keverék és fajtatiszta kutyákon segít.

"Azért választottam őket, mert nagy állatbarát vagyok, nagyon szeretem az állatokat, főként a kutyákat. Minden közhely nélkül ők a leghűségesebbek, az ember legjobb barátja, emellett rettentő okosak is. Minden nevelés kérdése, és hogyan bánnak velük, mennyi szeretetet és törődést kapnak. Nagyon kiszolgáltatottak az embereknek, nekünk. Segítségre van szükségük, és sok sok szeretetre. Úgy vélem, az egyesület munkássága nagyon hasznos, és figyelemre méltó."

 

Szeptemberben a hónap dolgozója Tari Dóra lett, aki adományával a Magyar Bohócok a Betegekért Alapítványt támogatta. Az alapítvány célkitűzése a testileg, lelkileg, vagy szellemileg sérült, súlyosan vagy krónikusan beteg emberek hagyományos kórházi kezelésének kiegészítése a nevetésterápia módszerével.

"Úgy gondolom, hogy a gyermekeknek nem csak testileg, de lelkileg is nagy trauma egy-egy betegség, hiszen ilyenkor kikerülnek a megszokott, biztonságos, otthoni környezetből. A bohócok abban segítenek, hogy megnevettetik őket azért, hogy a kórházi tartózkodás ne legyen olyan nyomasztó a számukra."

 

Augusztusban a hónap dolgozója Farkas Dóra lett, aki adományával ismét a Macskamentők Alapítványt támogatta:

"Fontosnak tarom az állatok védelmét és támogatását. Évente több ezer macska kerül az utcára, és az alapítvány az önkétesekkel együtt, a saját erejükből küzd értük, ezért minden támogatást megérdemelnek."

 

Júliusban a hónap dolgozója Pásztor József lett, aki adományával a Bethesda Gyermekkórházat támogatta:

"Gyermekként elég nagy trauma megélni egy-egy nagyobb betegséget. Ezen, a kórházban töltött idő alatt, míg más gyermek a szabadban játszik és szaladgál, a beteg gyerekeknek akár egy játék, akár egy közös foglalkozás is hatalmas örömet okozhat. Ebben a hónapban én ehhez szeretnék hozzájárulni, mihamarabbi felépülésüket ezzel is segíteni."

 

 

Júniusban a hónap dolgozója Szalontai Gergő lett, aki adományával a Magyar Vizsla Fajmentő Alapítványt támogatta:

"Továbbra is fontosnak tartom a magyar vizsla, mint világszerte ismert, méltán népszerű hungarikum mentését. Továbbá mindig van helye az adománynak, köszönhetően a felelőtlen embereknek."

   

Májusban a hónap dolgozója László Melinda lett, aki adományával az Állatkerti Alapítványt támogatta:

"Szívemen viselem az állatok sorsát. A természet és az állatok iránti tisztelet mindenki számára fontos kellene, hogy legyen. 

Korunk rohanó, lelketlen világában egyre távolabb kerülünk a természettől, és ez rányomja bélyegét életünkre. Az állatok érzékeny, valóságos lények, amelyek feltétel nélkül nyújtanak szeretetet. Éppen ezért nekünk embereknek, feltétel nélkül kell segítséget nyújtanunk."

   

Áprilisban a hónap dolgozója Tari Dóra lett, aki adományával az Őrzők Alapítványt támogatta:

"Az Őrzők Alapítvány  a Semmelweis Egyetem II. számú Tűzoltó utcai Gyermekklinikájának rendszeres támogatója. A klinikán kezelik az ország minden második leukémiás illetve daganatos beteg gyermekét. Jelenlegi gyűjtési céljuk az Egynapos Osztály létrehozása aminek köszönhetően a nappali kezelések után a beteg gyermekek éjszakára hazamehetnek a családjukhoz. Azért választottam őket, mert úgy  gondolom  mindenképpen fontos, hogy a  kicsik otthoni, megszokott környezetben a családjuk, szeretteik között gyógyulhassanak."

   

Márciusban a hónap dolgozója Farkas Dóra lett, aki adományával a Macskamentők Alapítványt támogatta.

"Azért választottam őket, mert fontosnak tartom, hogy az elhagyott állatokat segítsem, akiket nem támogat
más. Az alapítvány néhány magánemberből áll, akik a saját anyagi lehetőségeiken belül küzdenek
az elhagyott állatokért. Minden támogatást szívesen vesznek, ezzel segítve a beteg, elhagyott cicák
gyógyulását és szerető gazdihoz való kerülését."

   

Februárban a hónap dolgozója Vass Eszter lett, aki a Hortobágyi Madárparkot támogatta.

„A Hortobágyi Madárpark – Madárkorház Alapítvány tevékenységének célja első sorban védett madarak állatorvosi gyógykezelése, állatkórházi ellátása, gyógyulásuk után a szabad természetbe való visszahelyezése. Vannak azonban olyan madarak, amelyek tartósan sérültek, ők pedig különleges bánásmódra és támogatásra szorulnak. Ilyen Banya is, a Madárpark 8 éves uráli baglya, aki áramütés következtében elvesztette a szárnya egy részét. Ő egy nagyon különleges, szelíd bagoly, és nagyon örülök, hogy támogathattam a Madárparkot az ellátásában.”

   

Januárban Bodor Benjámin érdemelte ki a Hónap dolgozója címet, aki adományával a Székely-Hargita alapítványt támogatta.

"Az egyre fokozódó integráció korában nagyon fontos, hogy támogassuk azokat a közösségeket, például a székelységet, akiknek fennmaradását nem csak a természet mostoha körülményei, melyekhez jóllehet az évezredek során hozzászoktak, de az államhatalom is megnehezítette. Éppen ezért fontosnak tartom feleleveníteni az összetartozás erősségét.”

   

Decemberben Pásztor József lett a  Hónap Dolgozója, aki az Aszód Ifjúságért Alapítvány munkáját támogatta.

„Kisdiákként én is tapasztaltam, hogy a helyi fiatalok közösségi összetartásában fontos szerepet vállal az alapítvány, amely kulturális, sport, és szociális programokat, rendezvényeket,  támogat a város területén. Ezért esett rájuk a választásom.”

   

Novemberben Gyenes Fanny a Heim Pál Gyermekkórházat támogatta adományával.

"Nagyon fontos volt számomra, hogy adományom még Karácsony előtt megérkezzen a klinikához, hiszen azoknak a pici gyerekeknek szerettem volna mosolyt csalni az arcára, akiknek a Karácsony valóban a csodáról szól."

   

Októberben Matyi Ákos az Aranyág Alapítványt támogatta. Az alapítvány célja a beteg és mozgássérült gyermekek gyógyulásának  elősegítése, az őket gyógyító intézmények felszerelésének korszerűsítésével.

„Azért választottam ezt az alapítványt, mert a beteg gyerekeken való segítés és a rászorulókkal való törődés számomra mindig központi téma. Adományommal egy olyan szervezetet szeretnék támogatni, aki szintén a szívén viseli ennek fontosságát."

   
Szeptemberben Reveland Anett vehette át a „Hónap dolgozója” kitüntetést, aki adományával az Eszter Alapítvány munkáját támogatta. „A család, ami támogat, segít és biztonságérzetet nyújt nagyon fontos mindenki életében. Nehéz belegondolni, hogy valakinek ez nem adatott meg. Szerencsére az Eszter Alapítvány védelmet nyújt, hogy minél eredményesebben vegyék fel a harcot a jelenség ellen. Adományommal mindenképpen az Ő munkájukat szeretném segíteni.” 
   

Júliusban a hónap munkatársa kitüntetést Szalontai Gergő érdemelte ki, aki a Magyar Vizsla Fajmentő Alapítvány munkáját támogatta.

"A magyar vizsla, mindamellett, hogy világ egyik legnagyszerűbb és legismertebb vadászkutyája, egyben Hungarikum is, ezért tartom rendkívül fontosnak ezen pompás fajta mentését és megőrzését."

   

Matyi Ákos júliusban az SOS Gyermekfalu Magyarország alapítványát támogatta, melynek küldetése otthont és szeretetet biztosítani a családjukat nélkülözni kényszerülő gyermekek számára, hogy  kiegyensúlyozott, boldog felnőttekké váljanak.

„ Azért választottam ezt az alapítványt, mert Magyarországon egyre több gyereknek kell családja nélkül felnőnie és szeretném őket támogatni eredményes életkezdésük megvalósítása érdekében."

   

Kántor Zoltán az Együtt a Leukémiás Gyerekekért Alapítvány munkáját támogatta, melynek célja a Magyarország területén élő leukémiás és  rákos gyermekek életkörülményeinek javítása, a gyógyulásra való esély növelése.

„Azért választottam ezt a céget, hogy minél több gyermek megkapja az esélyt a boldog, egészséges életre. Ez mindenkinek jár!"

   

Magyar Rita a Mancsos Segítőtársaink Terápiás Állatok és Oktatási Alapítvány munkáját segítette. Ezek a kutyák, különböző betegségekkel, nehézségekkel küzdő felnőtteknek és gyermekeknek segítenek, szakemberek közreműködésével.

„Az állatok szeretete mellett fontosnak tartom, hogy ezek a kutyák segítenek beteg és fogyatékkal élő embereknek, hogy jobban boldoguljanak a mindennapjaikban.”

   

Takács Anikó kutyatulajdonosként és természetvédőként, a Herman Ottó Magyar Országos Állat és Természetvédő Egyesületet támogatta.

A HEROSZ Magyarország egyik legrégebben működő állat- és természetvédelmi egyesülete. Mindamellett, hogy naponta több száz állat életét mentik meg, próbálják az emberek felelősségérzetét is erősíteni az őket körülvevő élővilág iránt. Leendő biológusként és kutyatulajdonosként nagy örömmel tölt el, ha csak kicsivel is, de támogathatom tevékenységüket.

   

Varga Zsófia, a Bátor Tábort választotta márciusban.

A Bátor Táborban súlyos beteg gyermekeknek és családjaiknak nyújtanak gyógyító, megerősítő élményterápiát. 

Zsófi szerint nagyon fontos, hogy a gyógyult betegnek, akiknek a lelke is és így az önbizalma is sérült egy-egy hosszabb betegség és kórházban töltött idő után megmutassuk, hogy ugyanolyan tagja a társadalomnak, mint egészséges társai és hogy ő is lehet boldog, felhőtlenül boldog, hisz ez a gyermekkor lényege.

   

László Melinda a PI Network munkáját segítette februárban.

A Doktoranduszok és Tudományos Kutatók Szervezeteinek Nemzetközi Szövetsége, egy nemzetközi szervezet, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy a fiatal kutatók a lehető legsikeresebben érvényesülni tudjanak az adott területen. A doktoranduszok által végzett kutatások nagy jelentőséggel bírnak egy ember életében, mind határokon belül és azon túl. 

   
Magyar Rita januárban a Bárdos Lajos Zenei Hetek Kórus- és Ifjúságnevelési Alapítványt támogatta nyereményével. Az alapítvány célul tűzte ki a kóruszene megismertetetését és gyakorlását, Bárdos Lajos munkásságának segítségével. Munkájuk gerince a Bárdos Lajos Zenei Hetek, amely egy évente megrendezett nemzetközi szintű fesztivál, amely színteret biztosít továbbképzéseknek, ismeretterjesztésnek is.
   

Karácsony ajándékgyűjtés

A karácsonyra készülve úgy döntöttünk, hogy jótékonykodni fogunk, és a Fővárosi Önkormányzat Csecsemőket, Kisgyerekeket és Fogyatékosokat Befogadó Gyermekotthonaiban lakó gyerekeknek próbáltunk hasznos dolgokat is küldeni. Gyűjtöttünk ruhákat, pelenkát, sok-sok gyümölcsöt, de mivel mégis csak karácsony van, kaptak tőlünk plüss játékokat, könyveket, társasjátékot és édességet. Bízunk benne, hogy sok gyereknek okoztunk örömet! 

   
 

Csóka Melinda decemberben a Szép Holnap Alapítványtól segítséget kapó Kemény Zsigmond Utcai Óvodát lepte meg karácsonyra adományával.  Az alapítvány kiemelt feladatának tekinti a hátrányos helyzetű csoportok társadalmi esélyegyenlőségének biztosítását, ezért a projekt megvalósítása során különös hangsúlyt fektet a hátrányos helyzetű gyermekek és családjaik programokba történő bevonására.

   
Az októberi Hónap dolgozója az Eszter Alapítvány munkájához járult hozzá. Az alapítvány célja az erőszakos szexuális bűncselekmények áldozataink pszichoterápiás kezelése, szociális segítése, jogvédelmük előmozdítása, az ilyen irányú bűnmegelőzés és bűnüldözés támogatása. 
   
Reveland Anett kolléganőnk lett augusztusban a „Hónap dolgozója”. Az Igazgyöngy Alapítványnak ajánlotta fel nyereményét, akiknek a segítségével támogatta a hátrányos helyzetű gyerekek művészeti oktatását. Az alapítvány egy egész falu közössége számára próbál lehetőséget biztosítani a nyomorból való kitörésre.  
   

2013. október 25-én örökbe fogadtuk Wallyt, a budapesti állatkert vombatját.

Munkatársaink körében szerveztük meg a nemek harcát és nyereményként felajánlottuk, hogy a győztes csapat tagjai kiválaszthatnak egy állatot, melyet cégünk örökbe fogad. A versenyt a fiúk nyerték meg, és hosszas vitatkozás után megszületett a döntés. Így lettünk tiszteletbeli nevelőszülői Wallynak.

 


2013. október 19-én a Fővárosi Önkormányzat, Vázsonyi Vilmos Idősek Otthonában jártunk.

Alapi Tímea és Pásztor József kollégáink ötletéből kiindulva ajánlottuk fel segítségünket az Otthonnak. A korai kelés ellenére, gyorsan eszközöket ragadtunk, hogy a lehullott levelek összeszedésével, a balkonládák kigyomlálásával újra meseszerűvé változtassuk az otthon hatalmas kertjét. Továbbá, hogy az ablakból látható képet még szebbé tegyük, őszi virágokat és fűszernövényeket ültettünk. Az Otthon lakói és munkatársai is segítségünkre voltak, illetve megleptek minket forró teával és zsíros kenyérrel, hogy újult erővel fejezhessük be a munkát.

Köszönjük, hogy ott lehettünk és várjuk a következő találkozást!

 

 

  

  


 

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN