Termékek

Kórházi Biztonság

Egy kórházi kezelés igen megterhelő lehet az anyagi helyzetünkre nézve.
 
Ha a szerződéskötést követően Ön betegség, vagy egy baleset következtében kórházi kezelésre szorul, az hiányzik legkevésbé, hogy még az  anyagi ügyeivel kapcsolatosan is aggódnia kelljen. Abban az esetben, ha megköti a Kórházi Biztonság biztosítást, és legalább három egymást követő éjszakán át kórházban tartózkodik, a kórházban eltöltött napjai száma szerinti kifizetésben részesülhet. Az összeg szabadon felhasználható, fordíthatja a kórházi költségek fedezésére, vagy bármi másra, amire szeretné. Kérjük, ne feledje, amennyiben a kockázatviselés kezdete előtt meglévő betegségből, állapotból ered a kórházi tartózkodás, nem áll módjában fizetni a biztosítónak a szerződés teljes időtartama alatt.
 
  • Jelentkezzen orvosi vizsgálatok vagy az egészségi állapotára vonatkozó kérdések nélkül!
  • Az egész család számára védelmet nyújthat
  • A jelentkezés telefonon keresztül történik – otthona kényelméből
  • Nincs veszítenivalója – a szerződés kézhezvételétől számítva 30 napja van arra, hogy meggondolja magát
Egy fős módozat
 
Ez a megoldás akkor a leghatékonyabb, ha csak egy személy számára akar biztosítást kötni –  Önmaga, vagy valaki más számára.
 
Egy fő és házastárs módozat
 
Amennyiben saját maga és házastársa, élettársa számára szeretne biztosítást kötni, ez a legmegfelelőbb megoldás. Nem kell házasságban élnie ahhoz, hogy ez a lehetőség előnyös legye az Ön számára: az egyetlen kitétel, hogy sem Önnek, sem élettársának/partnerének nem lehet egy harmadik személy a házastársa.
 
Családi módozat
 
Ez a lehetőség védelmet nyújt egész családja számára: köthet biztosítást Önmaga, élettársa, és három 18 év alatti gyermeke számára. Ha gyermekeinek a száma több háromnál, kedvező díj ellenében köthet plusz biztosítást is – csupán fel kell velünk vennie a kapcsolatot és mi teljes körűen tájékoztatjuk.
 
Szülői módozat
 
Ez a lehetőség védelmet nyújt egy szülőre és maximum 3 gyermekre vonatkozóan. A szülői módozat keretében háromnál több gyermek biztosítására akkor van lehetőség, ha az egyes további gyermekek után kiegészítő biztosítási díj kerül befizetésre.
 

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN