Termékek

Időskori Biztonság

Óvja meg a családját a végső kiadások okozta nehézségektől!

 

Életbiztosítás, melynél a biztosítás összege 3,5 millió forintig terjedhet

Ön választhatja ki a biztosítási összegek közül azt, amely az igényeinek és a pénzügyi helyzetének a legjobban megfelel. A  maximum választható biztosítási összeg 3,5 millió Ft lehet.

Baleseti halálesetnél a biztosítási összeg triplája kerül kifizetésre

Amennyiben olyan baleset éri Önt, amely miatt életét veszti, az Ön által kiválasztott biztosítási összeg megtriplázódik. Ha mondjuk például Ön 1 millió forintos biztosítási összeget választ, majd egy baleset következtében az életét veszti, a szeretteinek kifizetendő biztosítási összeg 3 millió forint lesz. 

Egy főre vagy házastársra is vonatkozó módozat

A biztosítást egy fős módozatban (1 fő biztosított) is igénybe veheti, vagy választhatja azt a lehetőséget is, amellyel Önnel együtt a házastársára, vagy élettársára (1 fő és házastárs módozat) is megköthető a biztosítás. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait, és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb. 
 

Gondolt már arra valaha, hogy az Ön halála után ki fogja majd állni a temetésével kapcsolatos kiadásokat?

Az Időskori Biztonság életbiztosítás segíthet csökkenteni a temetéssel kapcsolatos költségek miatti aggodalmait, vagy az ebből származó pénz lehet egyfajta ajándék is. A pénz közvetlenül szeretteinek kerül kifizetésre.
 
  • Életbiztosítási fedezet 3,5 millió forintig terjedően;
  • A jelentkezéseket garantáltan elfogadják 40 és 85 éves kor között;
  • Szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra és nincsenek az egészségi állapotára vonatkozóz kérdések sem;
  • Megfizethető havi díjak - olyan személyeknek alakították ki, akik fix jövedelemmel rendelkeznek;
  • Biztosítása azon a napon lép érvénybe, amely a Biztosítási Kötvényen szerepel, és egész életén át érvényes lesz;
  • A biztosítás havi díja sohasem fog növekedni;
  • A biztosítás összege sohasem fog csökkenni;
  • A biztosítási védelem maximum 2 biztosítottra terjedhet ki;
  • Szerződhet velünk telefonon keresztül is – az otthonából kényelmesen. 
 
Magyarországon az Időskori Biztonság az első olyan biztosítás, amely egy életre szól és közvetlenül telefonon keresztül is megköthető. Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek is a legmegfelelőbb. 

 

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN