Termékek

Határozott Idejű Kockázati Életbiztosítás

Elgondolkozott már azon, hogyan fog családja megbírkózni a pénzügyi nehézségekkel, ha Ön már nem lesz köztük?

A Határozott Idejű Kockázati Életbiztosítás egy olyan lehetőség, amely a nálunk elérhető életbiztosítási termékek közül az egyik legmagasabb biztosítási összeget kínálja, alacsony havi díjak mellett. Akár 7 000 000 forintra is biztosíthatja magát, alacsony havi díjak mellett. A pénz közvetlenül szeretteinek kerül kifizetésre.

  • A jelentkezéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra.
  • Már a szerződéskötés első napjától élvezheti a biztosítási védelmet, 10 éven keresztül.
  • A biztosítás telefonon keresztül is megköthető, kényelmesen, az otthonából.
  • Nincs veszteni valója – a szerződés átvételétől számítva 30 napja lesz arra, hogy átgondolja döntését

Amennyiben többet szeretne megtudni, kötelezettségek nélkül, csak egyszerűen küldje el nekünk elérhetőségét és mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban.

A biztosítási összegek 100 000 és 7 000 000 forint között érhetőek el.

 

Azt a biztosítási összeget választhatja, amely megfelel igényeinek és pénztárcájának egyaránt - 100 000 forinttól 7 000 000 millió forintig.

 

Amennyiben többet szeretne megtudni, kötelezettségek nélkül, csak egyszerűen küldje el nekünk elérhetőségét és mi visszahívjuk az Önnek megfelelő időpontban.

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN