Termékek

Gyermekem Jövője életbiztosítás

Gyermekem Jövője biztosítás - egy életre szóló ajándék


Minden szerető szülő, nagyszülő törekszik arra, hogy gondoskodjon a szeretett gyermekről. A Gyermekem Jövője életbiztosítás által gyermeke egy olyan megfizethető védelemben részesülhet, amely most indul, és folyamatos védelmet fog nyújtani az elkövetkező években is.


Gyermeke az alábbi, biztosítással járó előnyökben részesülhet: 

  • alacsony, gyermekkori havi díj, amely sosem fog emelkedni. A havi díj azonos marad akkor is, amikor gyermeke betölti a 18. életévét és a biztosítási összeg automatikusan megduplázódik;
  • garantált biztosítási védelem a jövőre – illetve lehetőség a biztosítási összeg emelésére;
  • 25 év után az addig befizetett havi díjak 100%–ban visszafizetésre kerülnek az Általános Szerződési Feltételek szerint, és a biztosítás a gyermekkori havi díjjal folytatódik tovább azért, hogy azután is gondoskodjon gyermeke védelméről;
  • a jelentkezéshez nincs szükség orvosi vizsgálatokra - de a szerződéskötés során feltett egészségi kérdések megválaszolása és azok írásbeli megerősítése az ajánlati lapon szükséges a kockázat-elbíráláshoz.

A Gyermekem Jövője biztosítás gyermekre köthető, az Ön által választott biztosítási összeggel, amely 5.000.000 Ft-ig terjedhet.  

Ön mindaddig köthet biztosítási szerződést, amíg az Ön életkora meghaladja a 18 évet és a gyermek, mint biztosított elmúlt 6 hetes, de nem töltötte még be 15. életévét. Mivel szerződéskötéskor a biztosított személy kiskorú, ezért ha a szerződést nem a törvényes képviseletet gyakorló szülője köti meg, akkor a szerződés érvényességéhez szükség van a gyámhatóság jóváhagyására.

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN