Termékek

Biztonság Rák Esetére

Bemutatunk Önnek egy biztosítást, amely segíthet ezzel a súlyos betegséggel járó magas költségek fedezésében.

Általános információk

Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár adatai növekedésről számoltak be Magyarországon a rákos megbetegedések terén – a rákkal kezelt betegek száma a 2004–es évtől megduplázódott. 2013–ban csaknem 1.3 millió kórházi esetet jelentettek.* Azonban sok ember legyőzheti a betegséget, különösen akkor, ha anyagi lehetőségeik hozzájuttatják őket a megfelelő kezeléshez, ellátáshoz és gyógyszerhez.
A Biztonság Rák Esetére biztosítás nyugalmat és biztonságérzetet nyújt Önnek és szeretteinek, mivel a biztosításból kifizetett pénz segítségükre lehet ezzel a súlyos betegséggel járó kiadások fedezésében.

  • Biztosítási összegek 8.500.000 Ft-ig terjedően
  • Jelentkezés orvosi vizsgálat nélkül
  • A biztosítási összeg sosem fog csökkenni mindaddig, amíg Ön időben fizeti a havi biztosítási díját és életkora nem éri el a 65 évet
  • A biztosítási összeg teljesen adómentes és közvetlenül a biztosított részére kerül kifizetésre minden egyéb biztosításán felül
  • Nem kell, hogy kórházi kezelésben részesüljön vagy műtéten essen át ahhoz, hogy megkapja a biztosítási összeget.

Ez az összeg közvetlenül a biztosított részére kerül kifizetésre a betegség diagnosztizálását követően, az Általános Szerződési Feltételek szerint. A biztosítási összeg bármely célra felhasználható, például:

  • Váratlan jövedelemkiesés pótlására;
  • Onkológiai központokba való utazás költségeire;
  • Vizsgálati vagy kísérleti kezelésekre;
  • Otthoni betegápolás vagy rezsiköltségekre;
  • Vagy bármilyen egyéb célra.

*Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár összefoglalója: Onkológiai ellátások finanszírozása – diagnosztikától a célzott terápiákig, 2014

A Biztonság Rák Esetére biztosítás gondoskodik Önről a választott biztosítási összeggel, amely 8.500.000,- Ft-ig terjedhet, ha a kockázatviselés kezdőnapja után Önnél a biztosítás hatálya alá tartozó rákbetegséget diagnosztizálnának, az általános szerződési feltételekben foglaltak szerint.

A biztosító kockázatvállalása csupán néhány orvosi jellegű kérdésre adott választól függ, orvosi vizsgálat mindezek mellett nem szükséges. A biztosítási összeg segítséget nyújthat a megbetegedés költségeinek megfizetésében, de költheti bármi másra is, ahogyan azt Ön szeretné.

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 300 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN