Termékek

Baleseti Halál Biztosítás

Ez olyasmi, amire gondolni sem szeretünk, de sajnálatosan a mindennapi hírekben is láthatjuk: bármelyikünket érheti baleset. Évente ezrek halnak meg balesetben. Statisztikák szerint a baleset az egyik vezető halálok a férfiak körében.1 Továbbá Magyarország a tizenegyedik legnagyobb közúti baleseti halálozással rendelkező ország az Európai Unióban.2 Tény, hogy naponta átlagosan több mint 2 ember hal meg közúti balesetben.3 Mindenkit egyformán érintenek egy halálos baleset érzelmi és anyagi következményei. Egy forgalmi baleset lehetősége csak egyike azoknak az okoknak, amiért Önnek is érdemes megóvnia magát és családját azokkal a kiadásokkal szemben, amelyek egy baleseti halál esetén felmerülhetnek. Ez a baleseti halál biztosítás biztonságérzetet nyújt , hiszen idejében gondoskodhat családja anyagi biztonságáról arra az esetre, ha Ön életét vesztené egy szerencsétlen balesetben. Az Ön által választott biztosítási összeg a jövőben növeli a családja anyagi biztonságát akkor is, ha Ön már nem lehet velük. 

  • Jelentkezéskor nincs orvosi vizsgálat, sem az egészségi állapotára vonatkozó kérdések
  • 80 éves kor alatt megújítható 
  • A biztosítás összege sohasem fog csökkenni
  • A biztosítás havi díja sohasem fog emelkedni
  • Jelentkezzen telefonon otthona kényelméből
  • Nincs vesztenivalója – 30 nap alatt nyugodtan átgondolhatja döntését

 

*Forrás: 1,3 Eurostat, Halálokok – standardizált halálozási arány, EU-27, 2010; 2Eurostat, Közlekedésbiztonság (2014)

 

 

Ha Ön elmúlt már 18 éves, de életkora még nem érte el a 70 évet, a jelentkezését biztosan elfogadják, illetve már meglévő biztosítását is garantáltan megújítják, amennyiben életkora nem érte még el a 80 évet.  A biztosítás összegét Ön választja meg 2 500 000 Ft és 15 000 000 Ft között.

Élettársát vagy házastársát is biztosíthatja, egy  biztosítással. Ha Baleseti Halál biztosításunkról többet szeretne megtudni, - vásárlási kötelezettség nélkül, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?
Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a havi biztosítási díja egyszerűen lehívásra kerül az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg
Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan Ön pénzt takaríthat meg, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma
Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, az Ön által kiválasztott napon lehívásra kerül a havi biztosítási díja a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés
A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN