Termékek

Balesetbiztosítás

Általános információk


Évente ezrek halnak meg vagy szenvednek maradandó sérülést baleset következtében. Statisztikák szerint a végleges rokkantságok fő okozói a balesetek. Tény, hogy naponta átlagosan több mint 2 ember hal meg közúti balesetben és ennél is többen sérülnek meg, illetve szenvednek maradandó károsodást.* Mindenkit egyformán érintenek egy baleset okozta testi sérülés érzelmi és anyagi következményei.

A 4Life Direct által értékesített Balesetbiztosítás biztosítási összege egy egyösszegű kifizetés, amely adómentes és közvetlenül a biztosítottat illeti meg, bármely más élet-, egészség-, baleset-, vagy egyéb biztosítás mellett.

Az összeg segíthet helyettesíteni a baleset következtében kieső keresetet, illetve szabadon felhasználható a kórházi költségekre, törlesztő részletekre, bevásárlások, közüzemi számlák fizetésére, és minden más helyzetben, amikor családjának pénzre van szüksége.

A 4Life Direct által értékesített Balesetbiztosítás a következőket garantálja:


Jelentkezését garantáltan elfogadják - nem utasítják el egészségügyi állapota miatt akkor sem, ha más biztosítások esetében már utasították el.
Garantált védelem - Ön és családja biztonsággal támaszkodhat erre a védelemre, a biztosítási összeg sosem fog csökkeni az Ön kora vagy egészségügyi állapotában bekövetkezett esetleges változások miatt.
Garantált biztosítási díj - havi biztosítási díja sohasem fog emelkedni. Önnek sosem kell magasabb összeget fizetnie az életkora, vagy egészségében bekövetkezett változások, vagy bármilyen más ok miatt.
Nincsenek egészségügyi kérdések - garantált, hogy szerződéskötéskor Önnek semmilyen, az egészségével kapcsolatos kérdésre nem kell válaszolnia, illetve nem kell részt vennie orvosi vizsgálatokon sem ahhoz, hogy részesülhessen a biztosítás nyújtotta védelmben.
7 000 000 Ft-ig választhat a maximum biztosítási összegek közül - ez a biztosítás garantálja, hogy a biztosítási összeg kifizetésre kerül például balesetből eredő maradandó rokkantság, súlyos égési sérülés, csonttörés vagy ezek miatti kórházi kezelés esetében.
Garantáltan adómentes szolgáltatás - a jelenlegi magyar jogszabályok szerint a biztosítási összeg kifizetése adómentes. Ez azt jelenti, hogy Ön és családja a teljes összeget fogja megkapni, mindenféle levonások nélkül.
Garantáltan kockázatmentes - amennyiben a szerződés kézhezvételtől számított 30 napon belül bármilyen indokkal visszaküldi biztosítási kötvényét, garantáltan visszatérítjük az addig befizetett biztosítási díjat.
A védelem a házastársa vagy élettársa számára is elérhető - egyedülálló biztosítottként is igénybe veheti ezt a biztosítást (egy fő módozat), vagy választhatja azt a lehetőséget is, amellyel Önnel együtt a házastársára, vagy élettársára is megköthető a biztosítási fedezet (egy fő és házastárs módozat).

 


*Eurostat, Közlekedésbiztonság (2014); KSH, Közlekedési balesetek (2014); KSH, Halálozások a gyakoribb halálokok szerint, nemenként (2014)

Ha Ön elmúlt már 18 éves, de életkora még nem haladja meg a 70 évet, a jelentkezését biztosan elfogadják, illetve már meglévő biztosítását is garantáltan megújítják, amennyiben életkora nem érte még el a 80 évet.  A maximális biztosítási összeget Ön választja meg 700 000 Ft és 7 000 000 Ft között.

Élettársát vagy házastársát is biztosíthatja, egy  biztosítással. Ha a Balesetbiztosításról többet szeretne megtudni, - vásárlási kötelezettség nélkül, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Biztosítása havi díját két féle módon fizetheti meg: csekken vagy automatikus díjlehívással. Ön dönti el, hogy Önnek melyik a kényelmesebb forma.

Automatikus díjlehívás

Mit jelent az automatikus díjlehívás?

Az automatikus díjlehívás egy egyszerű és kényelmes módja a havi díjak befizetésének. Amennyiben az automatikus díjlehívást választja, a 4Life Direct egyszerűen leemeli a havi biztosítási díjat az Ön bankszámlájáról. Így nem kell többé a csekk kitöltésével bajlódnia és a postán sorban állnia!

Pénzt takaríthat meg

Pénzt takaríthat meg azzal, hogy nem kell a postai kezelési költségekért fizetnie. Ez 400 forintot jelent havonta, és manapság minden fillér számít. Ez is egyik módja annak, ahogyan a 4Life Direct pénzt takarít meg Önnek, megkönnyítve a hétköznapjait.

Egyszerűsítsen az életén, akár már ma

Abban a pillanatban, ahogy az automatikus díjlehívás létrejön a bankszámláján, mi az Ön által kiválasztott napon leemeljük a havi biztosítási díjat a számlájáról. Kérjük, ne feledje, hogy ez a megadott nap ünnepnapok, hétvége vagy a banki ütemezés miatt változhat.

Csekken történő díjfizetés

A havi biztosítási díjat csekken is befizetheti bármelyik postahivatalban. Ha ezt a megoldást választja, a csekkeket  postán küldjük el az Ön címére. 

Ha még többet szeretne megtudni anélkül, hogy elkötelezné magát, egyszerűen küldje el nekünk az adatait és mi kapcsolatba lépünk Önnel akkor, amikor az Önnek a legmegfelelőbb.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN