Kapcsolat

Kérje ingyenes ajánlatunkat

 

AJÁNDÉK BALESETI HALÁL BIZTOSÍTÁS a 4Life Directtől!

Töltse ki a “Visszahívást kérek” űrlapot, vissza fogjuk hívni és részesülhet az AJÁNDÉK BALESETI HALÁL BIZTOSÍTÁSBAN! Ilyen egyszerű. Csupán annyit kell tennie, hogy meghallgatja bővebb tájékoztatónkat és a 4Life Direct Kft. 12 hónapon át fizeti Ön helyett a 350 000 Ft értékű “Baleseti Halál Biztosítás” havi díját.
 
Ez az ajánlat nem kötelezi Önt a szerződés meghosszabbítására. Megteheti, azonban választhat másik biztosítás összeget vagy bármely más biztosítási terméket, melyek nálunk elérhetők.
 

PROMÓCIÓS SZABÁLYZAT LETÖLTÉSE

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*
*
*
*
Elfogadom a 4LifeDirect adatvédelmi szabályzatát *

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN