GYIK

Miért olyan fontos az 'Időskori Biztonság' biztosítás?

Elveszíteni valakit, akit szeretünk, egy érzelmileg megrázó élmény. Megfelelő előkészületek híján mindez még pénzügyi nehézségeket is eredményezhet. Az emelkedő temetési költségek és kórházi kiadások – a kifizetetlen kölcsönök és hiteltartozások mellett – váratlan terhek elé állíthatják családtagjait. Az Időskori Biztonság biztosítás segítségével, az Ön váratlan halála esetén, csökkentheti a temetéssel kapcsolatos költségek miatti aggodalmait, vagy az ebből származó pénz lehet egyfajta ajándék is. A pénz közvetlenül szeretteinek kerül kifizetésre.

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN