GYIK

Biztosan megköthetem az 'Időskori Biztonság' életbiztosítást?

Igen! Jelentkezését egészségi állapota miatt nem utasítják el. Biztosítása élete végéig fog tartani. A szerződéskötéshez nincs szükség orvosi vizsgálatra és nincsenek az egészségi állapotára vonatkozó kérdések sem! Baleseti halál esetén a kockázatvállalás első napjától kezdve él a fedezet, majd 6 hónap elteltével természetes és baleseti halál esetén is. Kérjük, ne feledje, amennyiben az Ön halálát szív- és érrendszeri, légzőszervi megbetegedés, vagy rák okozza a kockázatviselés kezdetétől számított 24 hónapon belül, az kizárásnak minősül. Amennyiben a biztosított az első 6 hónapban meghal, úgy az addig befizetett biztosítási díjak 100%-a kerül kifizetésre (házastársi módozatban ez a befizetett díjak 50%-a), az Általános Szerződési Feltételeknek megfelelően.
 
Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

A 4Life Directtel semmi probléma sem merült fel. A formaságokat nagyon gyorsan elintézték, személy szerint én nagyon elégedett vagyok velük. Összességében, szívesen ajánlom az 'Időskori Biztonság' biztosítást a barátaimnak. 

Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)
Ügyfelünk, 51 éves (hölgy)

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN