Blog

Senki nem szeret az életbiztosításra gondolni – éppen ezért legyen ez az Ön újévi fogadalma!

Gondoskodjon róla mihamarabb, így nem kell többet ezen gondolkodnia.

Életbiztosítást kötni nem egy tipikus újévi fogadalom. Lehet nem is gondol arra, hogy ez szükséges. Lehet, hogy nem tudja, melyik lenne a megfelelő és mennyibe kerül. Esetleg eddig még eszébe sem jutott – ezek általában a leggyakoribb lehetőségek.

Valóban szüksége van életbiztosításra?

Lehet, hogy azt gondolja, Önnek nincs rá szüksége – de szeretteinek fontos, hogy legyen biztosítása.  Ha bárki az Ön rendszeres jövedelmére támaszkodik – pld. gyermeke, partnere vagy szülei – nem feledkezhet meg az életbiztosításról.

Mennyibe fog kerülni?

Napjainkban az életbiztosítás nem feltétlenül jelent nagy kiadást. A biztosítási díj akár havi 4000 Ft is lehet – azaz kevesebb, mint 135 Ft naponta! Bővebb információt az árakról telefonon kaphat. Töltse ki a honlapunk jobb oldalán található űrlapot, és mi felvesszük Önnel a kapcsolatot!

Hogyan válasszon megfelelő életbiztosítást?

A 4Life Direct által értékesített biztosítások nem igényelnek orvosi vizsgálatot, nem tesznek fel az egészségi állapotára vonatkozó kérdést. A biztosítási összeg nem csökken, biztosítást pedig nemcsak saját részére, de partnerével együtt is megkötheti. Minden telefonon intézhető – ki sem kell mozdulnia otthonról.

Mi legyen az újévi fogadalmakkal?

A felmérések alapján az emberek többsége már januárban megszegi a fogadalmait. A család az, ami a legfontosabb és a legértékesebb számunkra. Gondoskodjunk együtt a családtagjairól – legalább ezt az egy fogadalmat ne szegjük meg! 


A blogon található tartalom csak tájékoztatásul szolgál, és az nem minősül pénzügyi tanácsadásnak. Bár az itt található információk pontossága és teljessége érdekében minden ésszerű erőfeszítést megteszünk, a 4Life Direct kizárja a felelősségét a nyomdahibáért, elavult információért vagy hibákért.Vissza a korábbi bejegyzésekhez

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN