Blog

A 4Life Directtel egyszerű a kárrendezés folyamata

Ha már vásárolt az Önnek ajánlott életbiztosítások közül, vagy fontolgatja a vásárlást, bizonyára elgondolkodott már azon, hogy szerettei közül ki legyen a kedvezményezett; ő az a személy, akit a biztosítás megkötésekor megnevez, hogy az Ön halála esetén megkapja a biztosítási összeget, amely használható például az Ön utolsó ügyeinek elrendezésére. Az életbiztosításával kapcsolatos információkat ajánlatos egy megbízható családtaggal vagy egy közeli baráttal megosztania.

Mi a 4Life Directnél megértjük, hogy az Ön szeretteinek nagyon nehéz időszak lesz az, amikor eljön ez a pillanat. Ezért amennyire csak lehet, próbáljuk leegyszerűsíteni a szolgáltatási igénybejelentés (kárrendezés) folyamatát, hogy az összeget a haláleset után a lehető leghamarabb megkaphassák. A végső búcsú költségeihez és más kiadásokhoz általában azonnali forrásokra van szükség.

Hosszú távon egyszerűsíteni szeretnénk az igénylés folyamatát, hogy a lehető leggyorsabban mehessen végbe, és ne kívánjon sok munkát szeretteitől. Nem szeretnénk őket sok bonyolult dokumentummal terhelni. A legtöbb esetben az igény elbírálásához csak néhány fontosabb dokumentumra van szükség. Az Időskori Biztonság életbiztosítás esetén az igény beérkezése és kedvező elbírálása után a biztosító 24 órán belül kifizeti az összeget (a határidőbe a szombati, vasárnapi és banki szünnapok, munkaszüneti napok nem számítanak bele). Így szerettei megkapják azt az összeget, amelyet Ön nekik szánt arra az esetre, amikor a legnagyobb szükségük van rá. A Red Sands Biztosítócsoport csak 2017-ben összesen 88 millió fontot fizetett ki ügyfeleinek.

A nehéz időszakban azt a támogatást szeretnénk nyújtani szeretteinek, amelyre szükségük van. Az elbírálást végző szakértőink kellő érzékenységgel és profizmussal kísérik őket végig a szükséges lépéseken. Szükségük lesz a segítségünkre ebben az időszakban – és mi pontosan ezt fogjuk nekik nyújtani.

Továbbra is készséggel keressük, hogyan javíthatjuk tovább szolgáltatásainkat, és azért dolgozunk, hogy elnyerhessük az Ön rokonszenvét és bizalmát.


Szolgáltatási igény bejelentéséhez hívja a 06-1-696-1400 telefonszámot, vagy írjon a karrendezes@4lifedirect.hu e-mail-címre. A szolgáltatási igénybejelentés dokumentumainak teljes listáját és a letölthető igénybejelentő nyomtatványokat itt találja.


A blogon található tartalom csak tájékoztatásul szolgál, és az nem minősül pénzügyi tanácsadásnak. Bár az itt található információk pontossága és teljessége érdekében minden ésszerű erőfeszítést megteszünk, a 4Life Direct kizárja a felelősségét a nyomdahibáért, elavult információért vagy hibákért.Vissza a korábbi bejegyzésekhez

Kérjük, az alábbi hibákat javítsa ki
*

Kérjük, adja meg telefonszámát a 06 és a +36 előhívószám nélkül. Pl. mobil: 201234567, vezetékes: 12345678. Köszönjük!

Az alábbi gomb megnyomásával és adataim elküldésével hozzájárulok ahhoz, hogy kapcsolatfelvétel céljából elküldött adataim kezeljék.
A teljes adatvédelmi szabályzat megismerése érdekében kattintson ide.

Letölthető dokumentumok

Kapcsolat

Kövess minket

4Life Direct Facebook.com 4Life Direct You Tube

A 4Life Direct Kft. 2012-ben kezdte meg tevékenységét Magyarországon, a Red Sands Biztosítócsoport függő ügynökeként. A 4Life Direct a 212092570558 nyilvántartási szám alatt szerepel a Magyar Nemzeti Bank biztosítás közvetítői nyilvántartásában. A Red Sands Biztosítócsoport a Red Sands Life Assurance Company (Europe) Limited, és a Red Sands Insurance Company (Europe) Limited biztosítókból áll. Mindkét cég gibraltári székhelyű és a Gibraltári Pénzügyi Szolgáltatások Felügyelete szabályai szerint működik, a biztosítókra, illetve a szolgáltatásokra vonatkozó Európai Uniós szabályoknak megfelelően.

4LIFE DIRECT A VILÁGBAN